КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ПАРФЮМА

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ПАРФЮМА

Носенето на парфюм е истинско изкуство

Продуктът за красота, който всеки един на тази планета е използвал поне веднъж в живота си!

Парфюмът на пръв поглед е толкова просто нещо, което можете да добавите към ежедневната си рутина за красота, за да подправите цялостния си външен вид и настроение, но в действителност носенето на парфюм си е цяло изкуство.

Всъщност това е красотата на парфюма. Той е лесен и бърз за нанасяне, но в същото време е изискан начин да изразите вашата индивидуалност и заслужава внимание. В крайна сметка, обонянието е едно от най-доминиращите ни сетива и е свързано директно с центъра за памет на мозъка!

В тази връзка, ние от ZAG ZODIAK PERFUMES не искаме да хабите напразно както любимите си аромати, така и парите си.

Само с няколко бързи съвета, искаме да ви помогнем да направите носенето на парфюм един от любимите ви навици в ежедневието.

Нанасяне на парфюма

Нашият първи съвет:  Разучете типа на своята кожа, както и точките на пулса на тялото.

Чудили ли сте се някога какво „активира“ парфюма? Отговорът е в точките на пулса и прилагането му върху определени области от тялото, което всъщност определя колко дълго трае, както и колко силно мирише.

Честно казано, за да носите парфюма правилно са необходими известни познания.

За щастие, ние от ZAG ZODIAK сме експерти в областта и сме готови да споделим с Вас как да носите парфюма така, че той да „облива“ както вас, така и хората, които срещате.

Вижте нашите съвети за избор и за нанасяне на парфюм ето тук >>>

Дълготрайни парфюми за специални поводи

Знаете ли, че някой парфюми са създадени специално да траят по-дълго от други?

Нашият втори съвет: Разучете кои са парфюмните нотки и смеси, които са създадени да се задържат по-дълго.

Да, не всички парфюми са направени с една и съща цел. Ние ще ви предоставим познания „от кухнята“ на бранша и ценителите на парфюми. Някои парфюми са създадени да траят през целия ден, докато някои са направени да се задържат достатъчно дълго и изискват повторно приложение когато прецените Вие. Всичко е в концентрацията.

Парфюмите се състоят от връхни, средни и базови нотки и базовите нотки са тези, които остават с часове.

Запознаването с ароматите и това колко дълго искате да издържи един парфюм, ще ви помогне да му се насладите в пълния му потенциал.

Вижте повече за дълготрайността на парфюма >>>