КАК ДА ИЗБЕРЕМ СВОЯ ПАРФЮМ

КАК ДА ИЗБЕРЕМ СВОЯ ПАРФЮМ

Или няколко полезни съвета, с които да откриете най-подходящия аромат.

Животът е твърде кратък, за да носите само един парфюм! Ние вярваме, че хората не трябва да се „вричат“ само на един перфектен аромат – вместо това, можете да създадете своя колекция, която да отговаря на вашата личност, но да се променя с настроението ви или дори с облеклото!

Но при толкова много опции, как да намерите тези, които отразяват и допълват вашата личност?

Повярвайте ни, можете буквално да прекарате цял живот в търсене.

За щастие, с няколко експертни съвета за избор на парфюм, ще ви бъде много лесно да намерите идеалния аромат!

1. Проучете добре

От видове парфюми, до типове аромати, има много информация, с която да се запознаете преди да преминете към избора на най-подходящия за вас парфюм.

Също така, знаете ли, че химичният състав на тялото на всеки човек е различен и от това също зависи как ще ви „стоят“ определени ароматни компоненти? Температурата на тялото, вида на кожата, хормоните – всичко това дава своето отражение за резултата от нанасянето на даден парфюм върху кожата. За да се запознаете с тези „хитрини“ ви препоръчваме да прочетете статията Подходящият парфюм спрямо химията на тялото.

Имайки това предвид, не е учудващо, че има аромати, които са по-подходящи за мъже и такива, които стоят по-добре на дамите.

Мъжете като цяло имат по-силна и по-осезаема естества миризма, поради което за тялото на един мъж следва да се намери подходящия аромат, който да отразява и да допълва тази мъжественост.

Дамите, от своя страна, имат по-деликатна и сладка естествена миризма, така че за тях са по-подходящи аромати, които нежно да допълват тяхната женственост.

Може би ще ви направи впечатление, че парфюмите за мъжкия пол имат специфични нотки, също както и тези за дамите. Като например мускусът в мъжките парфюми и цветята в дамските. Сега, тъй като парфюмът е „субективен“ като цяло, това не означава, че жената не може да носи парфюм с по-силни, мъжествени нотки или пък, че мъжът не може да носи аромат с флорални нотки. Всичко се свежда до личните предпочитания. Затова и има толкова голям асортимент от аромати.

Докато проучвате, водете си бележки. Помислете за ежедневието си и за това как искате да носите своя парфюм. Защото намирането на точния аромат, който ще заобичате, може да бъде предизвикателство, но ако знаете какво търсите и как да го търсите, изживяването може да бъде много приятно, особено когато сте въоръжени с неободимите знания. Ние затова сме тук, за вас.

2. Определете личния си стил

Говорейки за вашите лични предпочитания, колкото по-добре „проучите“ собствените си характеристики, толкова по-лесно ще определите и своя личен стил. Същото важи и ако избирате парфюм за някой друг. Важно е да определите стила на човека, за когото ще купувате парфюм.

Понякога, най-доброто място да започнете е точно под носа ви (не се сетихме за по-добър избор на думи). Помислете за своето ежедневието си. Какви аромати знаете, че харесвате? Брайън Йонг, съосновател и главен изпълнителен директор на Hawthorne, казва така. „Ако сте съвсем нов в ароматите, помислете за другите отличителни миризми, които харесвате в живота си, особено тези в продуктите, които използвате върху тялото си. Кокосовият шампоан във вашата фитнес зала? Свежестта и зеленината, която усещате след измиване на тялото? Меката и минерална миризма на дрехите ви след пране? Или дори миризмата на тютюна в цигарата, която пушите? Всичко това може да послужи като чудесна отправна точка за намиране на идеалния за вас аромат. Търсете аромати с тези нотки, които харесвате в заобикалщите ви продукти.”

Пазаруването за някой друг също може да бъде по-лесно - просто надникнете в банята, или помислете за навиците на човека. Дали е по-скоро спортна личности и харесва свежестта и чистотата на водата? Или пък е бохем, на който му допада тежката миризма на злато и уиски? Можете да разберете много за това как и кога един човек ще носи парфюм просто като погледнете навиците му.

Съществуват парфюми за нощни авантюри, както и парфюми за работа или за срещи с приятели през деня. Много от най-продаваните аромати са направени за определен повод или тип потребител.

3. Купувайте от произвдител или търговец с добра репутация, на когото имате доверие

Това въобще не е за пренебрегване. Ни най-малко. Когато избирате парфюм, ТРЯБВА да имате доверие на мястото, от където го купувате. Неща като качество, удовлетворение от продукта, как е направено се свеждат до това да пазарувате от търговец с добра репутация. Ние от ZAG ZODIAK работим усилено, за да бъдем Ваш реномиран източник на висококачествени продукти за красота! Винаги изброяваме всички наши съставки, както и откъде ги ги купуваме, което ни позволява да ви предлагаме само първокачествени парфюми и козметични продукти, без никакви компромиси. Нашето мото е:

Високото качество не е лукс! То е основна характеристика на нашите продукти!

И така, това са няколкото ключови неща, които трябва да имате предвид, когато сте "на лов" за парфюми!

📌
Сега е време да се насладите на нашата Вселена от любими аромати!

Разгледайте богатата гама дълготрайни парфюми с рециклируема опаковка за многократна употреба и парфюмерийни продукти от ZAG Zodiak.

Вземи сега