ЗА НАС

ЗА НАС

Дори Лукс ООД започва дейността си в сферата на парфюмерията и козметиката като малка семейна фирма още през 1991 г. През годините дейността на компанията прераства от търговия в специалнизирано производство и днес, с натрупан богат опит и новаторски дух, компанията работи с клиенти в цяла Европа, като предлага богата гама от парфюми и парфюмерийни продукти, направени от най-висок клас суровини.

Нашето производство

За целите на нашето производство, Дори Лукс ООД разполага със собствен производствен цех в сърцето на Розовата долина на България. Продуктите от различните ни серии се произвеждат съобразно европейските норми и стандартът GMP – ISO 22716 в екологично чистия район на с. Отец Паисиево, обл. Пловдив, на площ от 1000 кв.м.

Защо ZAG Zodiak?

Вече повече от 20 години, Дори Лукс предлага на своите клиенти най-високо качество парфюмерийни и козметични продукти под собствената си търговска марка ZAG Zodiak, произведени с изключително внимание към детайла и на достъпни цени. В основата на успеха на продуктите ZAG Zodiak са наложеният висок стандарт в производството, внимателното и прецизно подбиране на суровини, както и постоянният стремеж продуктите ни да са съобразени със съвременните тенденции в търсенето и да са сред лидерите в областта в съотношението качество - цена.

Нашият ангажимент

Високо качество

Подбрани парфюмни композиции от най-висок клас и продукти, разработени с фокус към трайността и интензитета на аромата.

Рециклируеми опаковки

Удобни флакони на винт за многократна употреба, за да щадим планетата.

Cruelty free

Продуктите ZAG Zodiak и съставките вложени в тях не са тествани върху животни.

Безопасни продукти

Произведени съобразно нормите за безопасност на козметичните продукти съгласно РЕГЛАМЕНТ (ЕО) № 1223/2009 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА

Нашите предимства

Гарантиран произход на съставките

Всички наши парфюмни композиции и съставки за парфюмите се доставят от Франция със сертификат за качество и безопасност и отговарят на стандартите за ароматните съставки на Международна асоциация за ароматичните съставки (IFRA).

Произведени в България

Продуктите ZAG Zodiak са произведени в България в екологчно чист район в подножието на Розовата долина. Семейният ни бизнес, стартиран с много хъс и любов, се превърна в бързоразвиващо се модерно предприятие с ежегодно увеличаващи се производствени мощности. Продължаваме обаче да работим със същото внимание към детайла и лично отношение към всеки продукт ZAG Zodiak, защото стоим с името си зад качеството на нашите продукти.

Нови теденции в парфюмерията

Линиите аромати ZAG Zodiak са подбрани и разработени за ценителите на хубавите парфюми. Съблюдаваме най-актуалните тенденции в световен план с акцент върху достиженията на големите имена в парфюмерията и обръщаме специално внимание на новостите в бързоразвиващите се нишови аромати. Светът на парфюмите е сложна вселена, в която емоцията от уханието е по-важна от името, което му е дадено.

Най-добро съотношение качество-цена

Държим на високото качество на нашите продукти с чисти рецептури и подбрани компоненти и се стараем да предложим най-доброто на разумна цена. Вярваме, че да ухаеш добре не е скъпо струващ лукс. Нашата мисия е да предлагаме на клиентите си най-доброто съотношение качество-цена на пазара

Всички наши продукти са създадени с грижа за вас

Дълготрайни аромати

Изгодна покупка

Рециклируема спрей опаковка за многократна употреба

Високо съдържание на качествени френски парфюмни есенции

Безопасни за употреба козметични продукти с грижа за клиента